Klantenservice

ma-vrij 0830-1700

Online 24/7 open

Dé website voor bijna ál je 4WD stickers

Betaling

Betaling loopt via een beveiligde SSL verbinding en is volledig veilig. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden die via onze betalingspartner MOLLIE verlopen. Deze MOLLIE betalingsmethodes zijn gegarandeerd veilig, en bieden de grootst mogelijke flexibiliteit.

Je kan bij 4WD-STICKERS.NL op één van de volgende manieren betalen:

iDeal

Bij deze betaalmethode kunnen Nederlandse klanten direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de eigen bank. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Bancontact & Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met hun bankpas. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

PayPal

Je kan bij ons veilig betalen met je vertrouwde online Paypal betaalrekening. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Overboeking – Vooruit betaling

Je kan het bedrag ook overmaken met de optie Vooruit betaling in de winkelwagen. In dit geval gaan wij over tot verwerking van de bestelling als de betaling ontvangen is. De betalingen lopen via MOLLIE. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Let op: Het kan enkele werkdagen duren voordat een vooruitbetaling bij ons binnen is. Vervolgens gelden de reguliere levertijden. Zodra de betaling ontvangen is dan krijgt je een bevestiging per e-mail. De maximum betalingstermijn is 5 werkdagen, indien deze termijn wordt overschreden dan wordt de bestelling geannuleerd.

Achteraf op factuur

Als consument of bedrijf kan je bij ons achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met een kredietverzekeraar. Wanneer je de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Is dit succesvol dan zal de bestelling direct verwerkt worden en krijg je de gebruikelijke bevestigingen. Wordt de bestelling niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kan je via een andere betaalmethode de bestelling plaatsen. De aanvullende algemene voorwaarden voor achteraf betalen in de webshop via de kredietverzekeraar kan je hier vinden. Voor bedragen boven de € 450,- kies je ook een van de andere betaalopties of neem contact op met ons voor facturatie direct met 4wd-stickers.nl. Er wordt dan gevraagd een creditwaardigheid document van bijvoorbeeld een Graydon te overleggen. Betaling dient uiterlijk 14 dagen na factuurdatum aan 4wd-stickers.nl te worden overgemaakt.

Onze gegevens voor factuur betalingen:
ABNAMRO bank  t.n.v.  Afdeling Geluk BV / MijnSignPartner.nl
IBAN NL24ABNA0845775138
BIC ABNANL2A