Een eenvoudige manier om op te vallen

Laat uw eigen raamfolie ontwerpen en produceren. Uw familienaam, uw huisnummer of een bedrijfslogo gesneden uit professionele raamfolie. Nagenoeg ieder denkbaar idee is mogelijk. Wij kunnen zelfs uw afbeelding, logo of ontwerp drukken en contoursnijden uit raamfolie. Met onze raamfolie op maat krijgen ramen al snel een unieke look.

De voordelen van raamdecoratiefolie / raamfolie:

  • Verfraaid het aanzicht van het glas
  • Verminderd inkijk
  • Uitzicht naar buiten blijft grotendeels onbelemmerd
  • Raamfolie kan zowel geprint als contourgesneden worden
  • Montage service mogelijk

Raamfolie materiaal en kwaliteit

De raamfolie van landrover-stickers.nl is van een hoogwaardige professionele kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste raamfolie die op de markt verkrijgbaar is. Hierdoor is de raamfolie niet alleen makkelijk en zonder luchtbellen te plakken, bovendien gaat deze jaren mee. Onze raamfolie is absoluut niet te vergelijken met de goedkope raamfolie varianten uit bijvoorbeeld de bouwmarkt.

De raamfolie heeft een matte structuur (zandstraal effect). Hierdoor kan de raamfolie, naast dat er vormen en teksten uit gesneden kunnen worden, ook op geprint worden. Daarbij maken wij gebruik van speciale UV-bestendige inkten voor schitterend heldere kleuren en lange levensduur.

Raamfolie kan eenvoudig worden aangebracht op ramen of spiegels. Hiervoor hebben wij diverse instructie video’s en een uitgebreide montagehandleiding die u eenvoudig door het plakproces heen loodst.

Raamfolie laten monteren?

Vindt u de raamfolie schitterend maar durft u het toch niet zelf te plakken? 4wd-stickers.nl kan de raamfolie ook bij u komen monteren. Snel en vakkundig. Vink tijdens uw bestelling aan dat u gebruik wilt maken van onze montageservice en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave per email.

Print op raamfolie

Absoluut uniek met een schitterend resultaat; printen op raamfolie. Onze raamfolies kunnen worden bedrukt met een afbeelding of foto naar keuze. Het is mogelijk je eigen foto in de raamfolie te verwerken, maar ook kunnen wij uw idee of wensen uitvoeren in een persoonlijk stuk raamdecoratie. Door de raamfolie zowel gedeeltelijk te bedrukken als contour te snijden, krijg je een waar raamkunstwerk.

Statisch hechtende raamfolie en raamstickers

Wilt u liever iets tijdelijks op uw raam? Bijvoorbeeld een geboorteaankondiging, een jubileumsticker of een kerstgroet. Maar ook een verjaardag of iemand die geslaagd is etc. Dan is onze statische raamfolie iets voor u. Nagenoeg ieder denkbaar idee kunnen wij op statisch hechtende raamfolie printen en/of contoursnijden. Bovendien is de statische raamfolie eenvoudig te plakken en net zo eenvoudig zonder lijmresten weer van het raam te verwijderen. Daarbij kunt u de raamfolie zelfs volgend jaar weer gebruiken.

Vragen over raamfolie

Heeft u vragen over raamfolie? Neem eens een kijkje bij onze Veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op middels het contactformulier. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Caldera Forms has been closed as of April 5, 2022 and is not available for download. You can try the other Form plugins instead